Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är fast med dig i 5 veckor till


ser en 7 veckor lång film
det är bara du och jag som är verkligt
resten är fiction

ser golfbanan från vår franska balkong
och vyn känns annorlunda med din hand på min axel

vi försöker fly
men när alkoholen blandas med blodet
hamnar vi alltid i en taxi
på väg hem

vi somnar alltid i soffan
men jag går när du börjat snarka
väcker dig med en rörelse ur din famn
vi säger god natt

och imorgon flyr vi igen
som fåglar
mot varmare poler

tillbaka in i taxin
hem till soffan
vi numer bor i




Fri vers av theendofnow
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-11-14 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theendofnow