Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

mörka moln svävar

vinden piskar på

träd efter träd

regnet faller

slår mot rutan

här

tänds ljusen

inviger morgonen




Fri vers av Lindizz
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-14 09:49



Bookmark and Share


    Maria Malm
Regnruskigt även här..ljusmys i oväder..
2008-11-14

    tramp
ovädersmys... att berätta sagor till !
Texten förmedlar en fin stämning !
2008-11-14

  berxper
Mitt i det ruskiga så låter det jättemysigt!
Det har kanske med kontrasten att göra.
Snyggt!
2008-11-14

  Lyckohäxan Enediel
Åh precis som min egen nubild här i regnet...fint!
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz