Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så slutade Fabronias liv

Så lycklig, så lättad; Äntligen var väntan och tvivlens tid förbi! Ikväll skulle hon bjuda alla sina kära på fest. Bara en kort stund till tvättstugan för att tvätta sin finaste klänning. Som hon längtade; Han var på väg, hennes man skulle snart vara framme; Här i Sverige. Fredens och lyckans land, där ingen förföljer eller dödar någon på grund av politiska åsikter, tro eller hudfärg.

Fabronia lade in klänningen i maskinen och tryckte på start. Han hade sett henne och följt efter, nu skulle hon få! Svartskallehoran...
Han dunkade hennes huvud gång på gång mot maskinens vassa kant, ursinnigt vrålade han; Jävla muslimfitta här får du! Blodet stänkte.
Olle Svensson sköljde av sig om händerna, log nöjt och gick lungt därifrån.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carola Zettergren
Läst 422 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-11-14 18:13



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja visst händer det mer än en gång att verkligheten krackelerar! Kanske är du en deckarförfattare?
2009-01-08

  Hans Christian
Jösses! Ja, se det var väl intelligent kritik! Jättebra.
2009-01-04

  aol
oj så ruggigt bra den fick mig att rysa
2008-12-26

  Smussla
rysligt bra
2008-12-20

    deb8
Fy fan vilken text tjejen..helt grymt inlevelsefull och obehaglig så det kryper. Tycker om känslan av intrång och att någons vardag blir så brutalt förstörd mitt i det vackra. Jag menar att jag tycker om hur du förmulerar det säkert precis hur det väldigt ofta är innan en våldtänkt...det blir ett groteskt perspektiv som sällan når fram till våldsmannen tyvärr. Viktig toch jävligt bra text!
2008-11-23

  Rosen VIP
smärtsam text..men sanningen för många
mitt innersta rullar runt i avsky inför dessa gärningar..
2008-11-15

  Lia-Lej
En hirande känsla i magen i kastet mellan den ljusa förväntan och de råaste mörka!! Mycket bra!
2008-11-14

  Lena Krantz VIP
Fredens land....eller hur?

Det här var hemskt men tyvärr tror jag att det finns alltför mycket sanning här...

Mycket bra skildrat, nära och utan pardon!
2008-11-14

  Elaine.S VIP
Läst orden , känt orden som träffade som en magsup...bra skrivet, helt tagen här.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren