Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man förstår, man vet så väl...men hjärtat inte accepterar.....


olika grader av smärta

det som gör mest ont
är inte att du gick
utan insikten
att du faktiskt aldrig
kommer tillbaka




Fri vers av Ullagulla
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-14 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla