Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undran

trasiga själar
som aldrig hittat hem
alltid detta sökande
undrar vem som är vem
jag möter dem var dag
utmed den väg jag går
de tonas ut i mängden
allt jag ser är deras sår
jag känner smärtan
som de bär i sina bröst
hör tysta gråt runt omkring mig
önskar jag kunde ge tröst
men så suddas allt ut i en hast
ser bara ansikten dra förbi
jag undrar vem det var jag kände av
önskar jag kunde bli fri
för jag blir rädd i samma stund
är alla dem med vilka jag sammanstöter
enbart reflektioner i en spegelbild
kanske är det bara mig själv jag möter
jag blundar och skakar till
känner hur sorgen griper tag
undrar om dessa känslor kommer lämna mig
kommer jag någonsin hitta mitt sanna jag




Fri vers av Ullagulla
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-15 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å så bra du skriver... fångad i en känsla .. insikter som plötsligt kommer när tanken vänder inåt.. och en fråga i slutet som anger riktning för framtidens sökande.. Vem är jag? Vad vill jag med mitt liv? Vart går jag för att finna det?
Att klä sina tankar i ord.. är en bra början
2008-11-15

  ~Leonardo~
Ofta undrar man när melankolin sätter in...då är man fast.
i ett skruvstäd kan det kännas. det går ju över fast det känns ju inte så..
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla