Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasiga speglar

du grät tysta tårar
så ingen skulle höra
men om du bara frågat mig
så hade jag kunnat tala om för dig
hur svårt det är att upptäcka det vackra
som finns där mitt framför en
om man ser sig själv genom
trasiga speglar




Fri vers av Ullagulla
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-15 00:18



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
man får en underbar bild.
2009-03-01

    ej medlem längre
Förvrängd självbild.. att inte kunna se på sig själv lika positivt som andra kan.. de som inte ser via spegeln. Visdomsord samlade till kort och vacker poesi
2008-11-15

  ~Leonardo~
Så sant så...som en reflektion genom dessa speglar
kan man se sig själv utifrån....mycket bra min vän.
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ullagulla
Ullagulla