Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kräver omsorg

du glömmer din kärlek

den som behöver omsorg

där kärleken är för dig given

kanske har du

smekt varje tanke

utan visat din kära

medan kärleken

har blåst ut

eller

bara lämnat den på vägen

för att kunna komma åter

i tron att kärleken står kvar

             *

Då kan de vara försent...




Fri vers av Lindizz
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-15 15:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
I poetisk form tecknar du här ett mycket viktigt budskap
2008-11-15

  Lejonhjärtas poesi
Sköna kloka tankar nedpräntade i dessa rader.
2008-11-15

    sunnanvind
Precis så kan det vara..att inte se och förstå att man har det man söker..Kärlek behöver vårdas och kärlek behöver värme!
Ibland så kan det oxå vara tvärtom, att man tror att man har kärlek..men inser då man möter den på riktigt att man varit fattig!
Hur som helst, bra skrivet!
2008-11-15

  friheten
Visst, och väldig bra skriven
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz