Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läser sanningen i Dina ögon










Jag läser sanningen
i Dina ögon
ljuset från dem
visar mig
den rätta vägen.

Slut mig tätt intill Dig
smält mig med Din kärleks värme
jag vill vara ett med Dig

Gör mig ljus som solen
så jag kan lysa
skuggbarnens mörka vandring

vara en mild vind
som försiktigt leder dem vid handen
ut i Ditt ljus




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-15 17:46



Bookmark and Share


  Maria T
Din dikt omsluter oss med Ljus och Värme
2008-11-16

  anits VIP
Underbart vackert, dom två första
raderna tycker jag mycket om, jag
läser sanningen i dina ögon, ögonen
själens spegel
2008-11-16

  ~~*MariamAurore*~~
SÅÅ underbar Michaela

kram
2008-11-15

  friheten
Den är underbar min vän!
2008-11-15

    eva m h
Fint skrivet!

Du är en ljusstråle här!
2008-11-15

  rebecca d VIP
att vara till...och vara till för andra...komma till fullbordan...
2008-11-15

  Night Soul Woman
Fint skrivet:) *applåd*
"Gör mig ljus som solen
så jag kan lysa
skuggbarnens mörka vandring

vara en mild vind
som försiktigt leder dem vid handen
ut i Ditt ljus"

Vackra ord, en fin önskan:)
*bokmärkes*
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius