Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du den spegelbild som visar vem jag är?

 


Väntrummets plexiglas
bär krossade drömmar i mosaik,
ett tesserae av känslor

Kanske ser aldrig spegeln mitt anlete
utan blir bärare av tomheten,
en slags infiltration, där jag töms
på innandömet

jag vet inte varför, kanske
var det för att jag trodde att det
räckte med att navigera för att nå fram

men sträckvidden visade sig vara längre än så
inte ens skutan förslår, det behövs åror också,
och vatten.

 

 




Övriga genrer av Maria Zena Viklund
Läst 424 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-15 22:52



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
En dikt som det är omöjligt att inte bli berörd av. Känner av otåligheten i hopplösheten. En text med många bottnar.
Gillar. Mycket.
2011-10-07

  aol
kanske ser aldrig spegeln mitt anlete
utan den är bärare av tomheten
mästerligt bravo
2008-11-23

  Lasseman VIP
Oj oj! vad jag gillade denna, du är rik med dina vackra sägande ord som man verkligen kan sätta sig in i och riktigt känna varje ord som skrivs in i själen .. applåder och kramar min vän
2008-11-18

    ej medlem längre
Underbart och jättefint dikt. Jag gillar alla dina texter – de är värkligen läsvärd och inspirierande! / R.
2008-11-18

  Michaela Dutius
En intensiv och målerisk dikt som berör
2008-11-16

  Hannadraken
så vackert.

lite gamla bilder, lite nya och scenen blir målande. Bra.
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund