Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

Det var länge sedan skärvorna kom
De flesta kanterna har slipats av de salta tårarna

Men inte alla

En del är lika skarpa som förr
Men de märks bara ibland

Det är som att dra med fingertoppen
längs kanten av ett tunt pappersark

Ett litet sår som gör så ont
Dit tankarna dras




Fri vers av JuliaS
Läst 511 gånger
Publicerad 2005-08-12 11:33



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, precis så kan det vara med sår, man kan inte låta dem vara och är där och petar och petar - oavsett om det är med fingrar eller tanke. Bra skrivet om detta.
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS