Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosens kronblad

Rosens kronblad faller
de landar på mina kinder
å blir till stora röda tårar
som substitut för de äkta
de som bara finns inuti
å vägrar visa sig på utsidan




Fri vers av JuliaS
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-08-12 11:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i dikt ser jag helst att man använder och, det är inte för att vara taskig, men det blir klarare. Men när jag tänkte denna dikt med och så blev den väldigt bra.Rytmen blir bättre. Du har skrivit en fin dikt.
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

JuliaS
JuliaS