Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVART ÄNGEL

Nu för en liten stund sen kom de
Tårarna
fast bara några
jag vill ha mer
jag vill ha det ur mig
jag vill bli vän med verkligheten

Uppbrott
avsked
Bespottning

Jag
den de ville klona
som de så vackert sa
jag
som jobbat hårt
slitit och gett allt


Nu i en framtid så osäker
med mörker under
mörker vid sidan
och där du lyssnar

En framtid så ljus
i något osäkert
ska jag klara mig

FÖR ATT
jag har inga svarta vingar




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-16 19:29



Bookmark and Share


  Lellelobrika
Kanske är det här pushen du behöver?
2008-11-19

  -Ulla Tilemo- VIP
Det kommer att fixa sig.....du kommer att flyga en dag och själv få se att inget kunde få dig på fall.....här finns inga fallna änglar!
En text som andas oro. I en värld som inte gör annat än oroar....
Fast jag tror ju på poeternas överlevnad!
Tack för fin text!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen