Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga tårar

 

gap
skrik
ett hjärta som gråter
saknad
slår näven i dörren
lämnar en spricka
i hjärtat
blodet rinner
från min trasiga knoge
vill ut
bara ut
iväg från allt
kallt
så kallt
går någonstans
går ingenstans
trampar i leran
gråten i halsen
sätter mig på en sten i en skogsdunge
ensam
så ensam
och inte behövd
saknad
pappa kom hem
gör allt bra
blodet rinner
längs min hand
tårar längs min kind
kväljningar
gråten i halsen
jag kräks
känner mig så tom
folk går förbi
ser på
ser inte mig
ensam
skickar sms till världens underbaraste
flickan i rött
skriver att jag önskar att jag fick vara henne nära
hon är den enda som förstår
hon svarar att de vore underbart
och frågar vad jag gör
jag säger ingenting
vill inte säga något idag
för hon är så glad
jag är tyst
ensam
så ensam
blodet rinner
trasig knoge
trasigt hjärta
gap
skrik i hemmet
bråk
kaos
saknad
kallt
det är så isande kallt
frost på min kind
ensam
så ensam..

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 742 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-16 19:39



Bookmark and Share


  Heptica
Jag blev helt mållös!
jag finner inga ord mer än att
det var så vackert!
2009-01-30

  viunderregnmolnen
det där va nästan elakt vackert
2008-11-23

  Sandvargen
gripande
mkt känsla
2008-11-21

  VampyrÄngel
*kram*
2008-11-17

  elden
Du är aldrig ensam, det kommer alltid finnas människor som älskar dig
2008-11-17

  the apache kid VIP
brave lad, i admire your instincts...your friend, Lou
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP