Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda människor...

Goda människor växer inte
på träd

de växer till
av

mänsklig gemenskap




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-11-16 19:44



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket sant och klokt skrivet
mvh Anna-Karin
2008-11-17

    Birgitta Wallgren
I några få rader summerar du så väl människans behov av andra. Jag bokmärker!
2008-11-17

  Thurizas
tusan, du har så rätt:)
2008-11-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Strålande uttryckt.....en sanning vi borde ha med oss och inte glömma vår delaktighet!
Applåd. Bokmärkt
2008-11-17

  Anders Nordlander VIP
tack för alla goa kommentarer!!!!!
2008-11-16

  friheten
Så bra skriven
2008-11-16

  Marie Å
Kan bara hålla med de andra...... kloka rader....
2008-11-16

  Lena K Nilsson VIP
Så sant och bra skrivet!
2008-11-16

  Lena Krantz VIP
Sant, det är i interaktionen mellan människor som vi slipas

för att bli diamanter

;o)
2008-11-16

  thyra
Viktiga ord med stor sanning!
2008-11-16

  prinscess VIP
mycket bra skrivet
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP