Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maktlöshet

känslan av att ha gjort allt

starka tvivel på omvärdens reaktion

vad blir domen?

fällande?

vad blir följden?

rannsakan


vad blir lärdomen?

tag inte ut något i förskott

livet själv - ja endast livet själv

har svaret på mina frågor





Fri vers av byrålådan
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-11-16 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan