Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min magkänsla

styr mitt inre

kompassen i mitt liv sitter där

hur jag än logiskt tänker så dirigerar min

inre kompass mig annorlunda

kan man programmera om den efter

tekniska parametrar ?

skulle mitt förnutf få ro

men själen skrika - missvisningen

är ibland lika stor som en vanlig kompass

är det månne kartan som fattas?






Fri vers av byrålådan
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan