Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

att bli ett igen

få känna samspelet

åtrån

samhörigheten

att aldrig vilja skiljas

glädjen att att få umgås

själarnas samspel

blickarnas inre glöd

förenas i en färgsprakande skaskad

av känslor




Fri vers av byrålådan
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-16 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan