Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

Du dimhöljda måne vandrar din tysta ban,
sprider ditt ljus över landsbygden och på stan.

Kanske vet du inte hur mycket du mig påverka,
kanske blir du blyger om jag för dig berätta.

Full och lysande eller som en smal skära i skyn,
på alla sätt, är du för oss, en förtrollande syn.

Smyckande du vår mörka natthimmel dekorera,
du slutar aldrig oss människor att faschinera.




Fri vers av Susy Q
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 17:18



Bookmark and Share


  Nayienna
Månen var verkligen fantastisk nu sist när den var full.

Synd att du rimmar så plikttroget, jag tror den skulle ha varit mysigare om den var fritt flödande.
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q