Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill känna




Jag vill känna

din nakna närhet

mot min blottande själ

som skriker i natten


Efter din varma

ömma berörng av min själ

som är så naken

ensam i natten


När mörkret sluter sig

låter jag mina ögon

falla till drömarnas land

där vi möts i en

varm öm kyss






Fri vers av JLindh
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 00:16



Bookmark and Share


  friheten
Så vacker
2008-11-21

    Ljusglimt
I drömmen tills vi ses igen....
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh