Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skört som glas stark som döden



bräckligt glas
skört porslin
såpbubblor
skimrande vattendroppar

varar evigheter
djup som havet
bygger

oändligheter




Fri vers av rebecca d
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 11:50



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
så fantastiskt bra..
och djupt o sant...
och VILKEN TAVLA...
WOW!!!
applåd o bokmärkt
kb
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d