Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gång till tills med en tavla jag nyss målat


på oljeberget...snart...

Jersualems vita skimrande tak
skymtar

av hetta dallrande luft
andas

historia och förväntan

inneslutna
vandrar vi
i dens fotspår
som har varit och
skall komma

fader

inte hindrar
några tillbommade
portar
honom

som vi längtar efter

att sätta sina fötter
igen
på detta berg


när tiden är inne




Fri vers av rebecca d
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-17 13:09



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Grattis till en välförtjänt placering Ditte
2008-11-23

  Mr Lindemann VIP
Bra ditte flor!
2008-11-23

    Bodil Sandberg
Förväntan och värma bjuder du här i denna din vackra dikt ditte!!
2008-11-23

  Michaela Dutius
Ja vilket möte-så vackert längtansfyllt beskrivet
Applåd!
2008-11-22

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Helt underbar och sann...
detta väntar vi på..
applåder
2008-11-18

  Bibbi VIP
Amen!!!
Applåd och bokmärke.
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d