Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det som aldrig var..

Din hand i hennes
Och du kysser henne
Mot en blå himmel,
En klarblå himmel

Var aldrig vår himmel så blå?

Du viskar något i hennes öra
och hon skrattar
dina öron hör musik
vacker musik

Var mina ord någonsin musik i dina öron?

Du ler i hennes närhet
Men när hon försvinner gråter du,
Och ditt hjärta går sönder

Grät du någonsin för dig och mig?

För det som aldrig var…




Fri vers av Elfrida
Läst 881 gånger
Publicerad 2005-08-12 20:13



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Det gör ont i mig att läsa dina ord. Så sorgligt vackert..
Har precis börjat läsa dina texter/dikter här nu och jag slås av ditt språk. Vill gärna läsa mer av dig.
Fortsätt skriva!
Tack!
2006-01-22

  stannar kvar
Sorgligt och berörande. Ett efteråt.
2005-09-29

    vilsen
vackert, tjejen ! denhär var klockren, helt underbart att läsa !
2005-08-16

  Michmich
gillade den här jätte mycket... fint skrivet o känslomässigt... berörde mig djupt och jag tänker på det som aldrig var....
2005-08-13

  Peter Stjerngrim VIP
Du förmedlar mycket träffsäkert och innerligt de blandade smärtsamt sorgfulla känslor som bara blir hos den som blir lämnad i en relation som bryts upp ...
Titeln täcker in den obevekligt vassa insikten som blir en följd av det resten av ordflödet förmedlar när det fått sjunka in och landa ...
2005-08-13

  karenina VIP
gillar denna mkt, titeln så bra så talande... säger så mkt... o orden i dikten flyter på en bra sätt, förmedlar smärtan..
2005-08-13

  swimsus@gmail.com
så starkt om att stå brevid o smärtande frågeställningar från någon som inte bara ville stå brevid. Oerhört bra skildring om undran om vad det var man betydde för någon igentligen. och den plågsamma jämförelsen med någon annan.
Ingen är värd detta. Och inte du.
2005-08-13

  Lindah
Smärtsamt sorgvällande outhärdlighetsvackert... som dina ord fastnar, mer än något gjort på länge!
Ett litet mästerverk har du skapat här, du berör verkligen - och upplägget är så snyggt och effektfullt, med dina frågor om dig och honom mellan styckena om henne och honom.
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida