Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
världens sämsta, klockan är ett och jag mår som jag gör och det här är bara ord. höhljhlkjhluffrtdt


det är över, nu minns jag allt som en dröm

det är över

chansen att bli något
större
bättre
har passerat
genom ständigt slutna
dörrar

jag sluter mina ögon
drunknar i ett badkar inom mig
fyllt av tårar
som rinner längs med badkarskanten

när jag vaknar står du
med elektricitet
i dina händer
redo att släcka ner det här huset

du väcker alltid en eld inom mig
som flammar upp
men falnar

jag vinner ingen tid
på att torka ut huden
du är en dröm jag hade
med slarvade bort

och av alla omtagningar
är du och jag
den enda som klippts bort

det här är en film
men vi platsar inte längre
vi är inte ens statister

i den film som handlar om oss




Fri vers av theendofnow
Läst 225 gånger
Publicerad 2008-11-18 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theendofnow