Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött ljus


Det är rött ljus
i staden
överallt
I parkerna dansar
snön livligt lyckligt
och vi som bara fanns
är och lever
Facklornas värme
i våra hjärtan
och kärleken
smälter isen

Det är rött ljus
i staden
överallt
På gatan sitter
folk med varm choklad
och de som dog
minns hur livet var
Famnarnas äkthet
från våra hjärtan
i glädjen
besegrar mörkret




Fri vers av Lénon
Läst 234 gånger
Publicerad 2005-08-12 21:08



Bookmark and Share


  Dan Linder
midvintermys...behaglig stämning och snygg kontrast mellan det röda ljuset och den vita kalla snön..
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lénon