Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner av livet en vanlig dag.


Jakten

Jakten

Vad är det vi jagar efter vareviga dag

Medan kroppen slits ut blir allt mera svag

Vad finns kvar i vårt minne den dagen allt är över

mer än saker vi egentligen inte behöver



Vi är alla människor som vandrar omkring

I en förvirrad värld vi förstår ingenting

Men om vi förenar oss och stannar blott för en sekund

kan vi tillsammans finna en väg som är mera sund



Att samla minnen som ger näring till vår själ

Att vilja oss själva och andra endast väl

Kanske är det resans mening kanske är det resans mål

Så mycket annat människan ej längre tål



Vi kan stanna detta framrusande tåg

Genom minnen ska vi alla komma ihåg

De möten som vi gjort de leenden vi fått

Kanske är enkelheten det som gör oss gott.



En strand, en himmel ett svallande hav

En skapare allt detta till oss alla gav

Att vårda att leva med i djupaste harmoni



Människorna springer och irrar omkring

Naturen skriker men vi hör ingenting

Snart har varningsklockan stannat allting har dött ut

Då finns ingenting kvar, energin har tagit slut





Fri vers av duvan59
Läst 157 gånger
Publicerad 2008-11-18 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59