Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

remember in november

 

jag blev äldre

dina läppar fattades

min ögonvrå

 

din andedräkt mitt hjärta

det är den tiden på året

 

det finns tvivel och tårar

gömda under kläderna

 

men mest ändå,

minns alltid,

är liv

 

är kärlek vi två




Fri vers av molly crayons
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-18 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons