Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rynkornas hemlighet

du inbillar dig att du säger sanningen
dina läppar rör sig
ljud bildar ord
som bildar meningar
som borde betyda så mycket mer

munnen säger en sak
kroppen gestikulerar en annan
ögonen säger en tredje
och rynkorna i pannan viskar att du ljuger

någonstans djupt där inne vill jag tro
jag vill försöka
men jag vet att jag har rätt
jag vet att du ljuger
jag har lärt mig
att ingenting du säger är sant
jag vet att varje gång dina läppar öppnas
hoppar en lögn ut
du tror inte att jag vet att du ljuger
du tror inte att jag vet
men jag vet
jag har vetat länge nu
men har bara inte låssas om det




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-18 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson