Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna hur jag kan förbättras inom skrivandet, var inte rädda för att säga vad ni tycker.


Starkt

Men bara några få ord släckte du ljuset,

Kanske var det luften du andades ut, allting som formar det

Mäktiga


eller


Så var det bara orden.




Fri vers av zacke :]
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-11-18 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld