Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är något obehagligt med clowner som skrattar


Sleepwalking

Mörkret är lika mycket omkring mig som i mig
sömnlösheten ekar i varje spricka
mina ögon dränks av tårar
såren smärtar mer inatt
jag har slut på ursäkter
allt är en lögn
jag är köld
utan hopp
imorgon finns inte längre
igår har aldrig funnits
nuet har jag redan förlorat
tröttheten är förlamande
jag somnar, endast i hjälplöshet




Fri vers av Herr Ångest
Läst 411 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-19 01:26



Bookmark and Share


  Domino
Snyggt=)
2008-11-21

    Bellissima
Känner igen känslan... Bra diktat.
2008-11-21

    Din Mormor
Clownen skrattar och vattnar blommor med tårar...


mörkret är obehagligt skrämmande och finns nog i fler leenden än man vågar tro...
2008-11-21

  genni VIP
Som barn var jag nog en av de få som aldrig tyckte om clowner, de var obehagliga, fortfarande känner jag så.

En vemodig text, men ändå så vackert skriven.
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest