Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag undrar bara, om en poet skulle kunna skriva en lögn om den lät bättre, än sanningen? (Eller, jag vet inte..)


skulle en poet kunna ljuga?

skulle en poet kunna ljuga och
skvätta lögnens blod,
över sina vackra ord?

skulle han kunna döda,
sin djupa och ärliga poesi,
för att leka med svart magi?

skulle han kunna förråda,
sitt guld värda hjärta,
fylla det med lögner och smärta?

Skulle en poet kunna ljuga,
när ord är allt han har?




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-19 07:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lögn bygger alltid på feghet. En egenskap jag verkligen föraktar.
2008-11-19

  © anakreon VIP
Hej du!
Jag sänder en liten dikt med namnet "Sanningen och fantasin" som svar på din fråga.
Ha det så bra!
Carl-Erik
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum