Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan från havet

Kvinnan från havet
Hon stiger likt vågens brus upp ur ett svallande vatten

Hennes hud glittrar som månens strålande sken

Klänningen är våt genomskinlig i den mörka natten

Du ser toppiga bröst och hennes väl skapta ben



Sensuellt rör hon sig stilla i den varma sanden

Du kan följa var rörelse som hon sakta tar

Hon sträcker stilla fram den finlemmade handen

Under klänningen är hon naken helt bar



Med mjuka rörelser böjer hon sig sakta ner

För att ordna en behaglig kärleksbädd

Genom slöjorna väljer du att något annat se

Det vackra sensuella gör dig endast rädd



Med hungrande mun inviterar hon dig med ljud

Att tillsammans förenas i en älskog och njuta

Av varandras kroppar omslingrande hud mot hud

Rädslan tvingar dig att kvinnan från havet förskjuta



Istället väljer du att vara hård och brutal i din lek

Du utser ett fredlöst offer som ej motstå dig kan

Efter uttömningen finns inget kel inget smek

Du är tillbaka till tanken en enastående man



Dina lekar har inslag av makt och kontroll

Sadistiska inslag som du ensam har skapat

I ditt drama ja din egen viktiga huvudroll

Har du känslorna egenhändigt bortkapat



Desto fler du kan förföra och få omkull
Gör dig stor och du kan inte längre höra

Att det var för din manliga fåfängas skull

Du valde att kvinnan från havet förgöra









Fri vers av duvan59
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-19 12:23



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
En text som vibrerar av känsla och etik a la Björn Afzelius. Rått och sant beskrivande på ett vackert sätt. Bra!
2008-11-23

  PPQ
denna text förändradde mitt liv, en av de få texter som gjort det
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59