Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spray



Undrar om jag verkligen vill att du lägger band på dig,
eller om jag hellre vill att du lägger hand på mig.

En liten kram kan aldrig vara för liten,
så öppna din famn igen och släng hit en.
Tillbaka du får en kram lika varm,
min varma kropp fångar din barm,
och skyddar dig från världens harm.
Säg mig. Har jag någon charm?
Jag kan bara göra mitt bästa,
det brukar gå för det mesta.
Men om du svårflörtad är,
är det ändå värt allt besvär,
för den som aldrig vågar,
den som aldrig frågar,
han aldrig finner någon kär.

Boa Berg
2008-11-20
03:30




Fri vers av Boa Berg
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-20 03:30



Bookmark and Share


  Tomas Alexander
jätte härlig dikt!
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg