Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrök

Morgonrök – ett ansikte av rötter
Hennes kinder blänker svett

Jag säger: ”Morgonrök”
och hennes kaffe blir svart
och hennes kaffe blir brunt

Morgonrök – jag kallar henne morgonrök
Hennes nattlinne är brännmärkt

Hon svarar inte på ”god morgon”
och hennes läppar trycker hårt mot marken




Fri vers av Benjamin Jakobsson
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-20 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Jakobsson
Benjamin Jakobsson