Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ingivelse

Att göra synen randig
Jag byter bort ett berg
Mot dyvåt asfaltsgata

Jag gör det till ett tvång
Att låta lågan slockna
Och hennes bild fortsätter att glöda

Och hennes bild fortsätter att flagna
och bli till aska
samlad som svart hår
kring ett naket skrev




Fri vers av Benjamin Jakobsson
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-20 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Jakobsson
Benjamin Jakobsson