Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina tjejer. Tack för att ni finns!


Rosa Cava (Cecilia #7)



Vill ge dig rosor av guld
Rosa Cava
Jag känner mig full
eller att jag är med i en saga

för bra för att vara sann.
Men jag tror på den litegrann
för jag nyper mig i armen
och gnuggar mina korpgluggar

Du är den enda, den bästa
jag någonsin mött
Du e 'fan grym' på det mesta
Och vår dotter som du fött

är ett mirakel, en gåva
jag aldrig kunnat drömma om
mina dagar som var så gråa,
nu håller jag på att glömma dom

Och det är minnen jag gärna är utan
Så tacksam över att få vara med er
Får nya minnen som är ljusa
Njuter, myser, lever och ler





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-21 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig kärleksförklaring till tjejerna dina!
2008-11-21

  Lotti
fina tjejer du har.... underbart att du håller på att glömma dina grå dar :-)
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP