Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen sken

solen sken då vi älskade
i soluppgångens rike förlorades vår oskuld
liksom den gryende morgonstjärnan
förvandlade till kroppar av strålande guld

*

vilse men med varandra som kartor
smakade vi konturerna med lekande tungor
vägledda av åtråns förföriska dofter
som fyllde våra längtande lungor

*

med dina glödande läppar mot mina
och mitt varma hjärta i din hand
gjorde vi tillsammans vår första resa
bortom tid och rum till kärlekens förlovade land

*

en närhet jag aldrig fått uppleva
i en kropp som inte når dit själen vill
följdes vi åt med slutna ögon
in i paradiset där nytt liv blir till

*

solen sken då vi älskade
två himlakroppar satta i brand
du och jag för allra första gången
på okänd mark i kärlekens förlovade land

*




Fri vers av Freeman
Läst 702 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-20 20:19



Bookmark and Share


  Helena Larsdotter Kuhmunen
Åh...ord fattas för att förklara mer...lycklig är väl den kvinnan som fått denna av dig
2009-05-25

  Cosmic Johanna
vacker melodi...skön poesi
2009-01-09

  Eva Langrath VIP
Intensiv närvaro i ditt skrivande.

Eva
2008-12-01

  Maria T
Stark åtrå.
Mycket vacker kärleks-poesi
2008-11-28

  Spir@
Vet inte vad jag ska säga... Så vackert att jag känner hur det kramar om mitt hjärta...
2008-11-27

  munin
Det finns så många ord att beskriva detta med, men just nu klingar bara ett ord i min hjärna. Vacker.
2008-11-25

    ~maria~
oj herregud detta är kärlek!
2008-11-22

  Elisabeth VIP
En innerlig kärleksskildring. Fint och glödande uttryckt!
2008-11-21

    Miss Bea
Som musik i mina öron klingar dina rader.....Vackert, atlömnande.

Miss Bea
2008-11-21

    LadyFool
fantastiskt.

hade turen att läsa den samtidigt som jag lyssnade till en väldigt vacker låt och så underbart det blev.
Lika imponerad som vanligt av ditt sätt att skriva med rim på ett sätt som vare sig låter barnsligt sammansatt eller med nödlösningar. Genomtänkt och vackert min vän!
2008-11-21

    Lindizz
Så vackert du skriver, applåder!
2008-11-20

    sunnanvind
på okänd mark i kärlekens förlovade land

Underbara rader allihopa, men just den..! Känns så smittande underbart! Fantastisk text som andas lycka!
2008-11-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Läckert sensuell
2008-11-20

  friheten
Så vacker skriven!!!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman