Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln som försvann

 

jag tror du försvann när solen var som starkast
när hon stod mitt på dagen och gav liv åt liv
du kanske fångade en solstråle
och åkte hem

för när solen gick i moln var jag ensam kvar
sandkorn låg i mina händer
de var fortfarande skönt varma
av dig




Fri vers av LadyFool
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-21 02:28



Bookmark and Share


  Sandvargen
den här gillade jag
speciellt
"...fångade en solstråle och åkte hem ..."
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool