Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är inte längre fint att vara full


gör honnör för guvernören från lysekil



sjunger love songs


snurrar, slirar, tappar kontrollen
skrattar med
skrattar åt






för att nästa morgon
dricka ytterligare ett smutsigt glas vin


















Fri vers av Gravitation
Läst 467 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-21 18:27



Bookmark and Share


  lyckeli
du fångade mig vid lysekil...
2008-11-24

  Mr Lindemann VIP
Ja, lite ledsamt då med smutsigt glas vin
Men en sång är alltid en sång
2008-11-23

    mel
i know the feeling :)
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Gravitation
Gravitation