Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som årsringar i min hud


Tiden i min hud

är som årsringar

som sett barndom

älskog i ungdom

medelålderns mognad

Min hud som omger min själ

genom åren som gått




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-21 20:36



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vacker skildring av ålderns gång...
2008-12-26

  "Silver" VIP
"årsringar" - Vacker liknelse. Gillar speciellt slutraderna: "min hud som omger min själ" ... Koncentrerat och fint skrivet. Ingressen behövs egentligen inte :)
2008-11-26

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Ett Godtagbart Lite Alster Du Komponerat Här-
2008-11-23

  aftermath
fint om de försonande drag som följer ett leverne
2008-11-23

  Annmargreta
Mycket bra och tänkvärt.
Dom som inte gillar årsringarna
och har en fet plånbok, vad gör dom?
Tänk bara på att Du är vacker!!!!!!!
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP