Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du



Jag tittar på dig och du säger ingenting, ingenting med dina ögon, din mun eller din kropps takt.

Vad tänker du på då? En sekunds tid, eller en kortare tid kanske, har du skrivit in mitt ansikte inuti din hjärna?

Jag skulle så gärna vilja lämna dig och vara säker på att du har föreställt att leva, bara under en sekunds tid, en kärlekshistoria med mig.




Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-21 22:53



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Fin liten dikt om önskan att få veta vad som försiggår i en annan människas sinne...
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike