Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansa på min is

jag vet ju att du ser mig
jag ser ju att du ser mig
det syns ju att du ser
mig för

du tittar på mig när jag
kommer in i rummet och
du ler mot mig när jag
kommer in i ljuset av
en konstig lamp-
jävel


varför är du så dum
att du tror att du kan
låtsas ignorera låtsas
protestera jag vet att
du vet och

det är inget mer med det
även om du snuddar mina
ögon med dina blyga blickar
som ser så suddiga ut men
jag vet ju att du ser mig för
man märker när ögon ser
på varandra


är du en nöt eller bara
jävligt dryg bakom
tänderna


jag har redan knäckt dig
och dina svåra koder och
dina försök till ignorans som
liknar arrogans fast mest
jävligt dåligt skådespel-
eri



jävla pucko
kongo från
mongo-
liet


du är som en tryckt tidning
skriven och klar oläst jag
lägger den i en påse för
retur-papper så lätt är
du så stora är dina
rubriker


jag vet ju att du ser mig
det syns ju att du ser mig
mina ögon ser det att
dina ögon ser mig så
sluta leka en retarded
idiot och kom ut på isen





jag står ju här
och väntar






















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-22 00:42



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Gillar verkligen tidningsstycket i denna text. I allra högsta grad=)!
2009-04-24

  Mikael Lövkvist
Jag gillar grymt titeln, temat, flytet, rytmen och t.o.m. tonen; men uppskattar inte riktigt uttrycken "retarded idiot" och "kongo från Mongoliet" som jag tycker sänker diktens helhetskvalite. Fast det kan också vara så enkelt att jag behöver mera humor.
2009-02-11

  Ulf Lagerholm
denna passage tycker jag är enkel och ett gott stycke mer än bara underbar;

"det är inget mer med det
även om du snuddar mina
ögon med dina blyga blickar
som ser så suddiga ut men
jag vet ju att du ser mig för
man märker när ögon ser
på varandra"

sen kan jag tycka att du kör det racet en gång till lite längre ner, vilket iaf jag tycker var lite onödigt
2008-12-29

  Sideshow Bob
Och det här är givetvis precis innan du satte eld på old joes bar, innan du sparkade ner bordet
innan knogjärnet kom fram
när
morfinet låg i luften och väntade på att behövas?


war!

Yeah!
2008-11-22

  Quasimodo
Halt och halkigt här i att våga släppa taget och våga allt och vara utanför masker och roller.
2008-11-22

  dead_prez
Bra, lite läskigt, börjar du bli lite galen?
2008-11-22

    Melona
elin

blev fan kär i raderna


"du är som en tryckt tidning
skriven och klar oläst jag
lägger den i en påse för
retur-papper så lätt är
du så stora är dina
rubriker"
2008-11-22

  Frederick
igenkännande & underbart.
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP