Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väntar

Jag drömmer om
Ros på sommar
Som luktar och
Den vandrar i dina hår

Jag drömmer den
Och nej
jag inte glömt idag

Jag väntar på
Med himmeln som öppnar blå
En ljus
En strålande ljus
Med munnen öppnar

Jag väntar i
Timmarna
Och vandrande år
Medan en gammal dam går
Med en ros i sina dråsade bröst
Att jag glömmer vill ha

Jag lever idag
Med roliga hund utan svansen och klo
och busiga barn
Som färger dem med blå
Jag Har inte koll på

Jag drömmer om
ros på sommar
Som slutade igår
med regnen och blås

I sommarstuga plockar jag
också ett rött hjärta och en ljuvlig låt
att min son väntar att sova på











Fri vers av riccardo baldelli
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-22 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riccardo baldelli