Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag

idag

Du är min gudinna
Musik i regnet
resor i vinden
djupet av havet
det blad i Universum




Fri vers av riccardo baldelli
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-12-17 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riccardo baldelli