Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tristess

till sist
så rik med stillhet är jag
helt fyllt
ett nät av glans
min regn
någonstans
tristess
hon dansar kring min rygg
jag går på vanliga himlar
skuggorna blommar
inom mig
ur en mur vid minuterna
som skulle vandra igenom mina fingrar
jag har hört att min regn
vill dö i vindarna




Fri vers av riccardo baldelli
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-12-18 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riccardo baldelli