Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag vill du sluta leva

Det är sorgen numera
Det Finns inte mer regn
I dina ögon
De är torra och vassa
Du gråter törnar
Där växer de vilda röda rosorna
Som sår dina färgade kinder
Du gråter knappnål
Som syr din tunga
Och du inte kan ropa

Det finns inte mer vatten
I dina ögon
Där kan jag inte navigera
Och upptäcka din framtid
Det är sorgen numera
Det öser överallt
Inne ditt hus
Inne din bil
Inne din rock
Inne dina skor
Ej inuti dina ögon
De är torra och vassa
Som pil skjut mot ett klipp
Likasom en pik
skott kontra en bröstkorg

Idag vill du sluta leva
Idag vill du gå hädan
Men det finns inte vatten
I dina ögon
Ögon behöver vatten
Att röra sig
Att stänga sig
Du kommer att överleva
Fortfarande
Alltid
Du kommer inte att sova
Bara
Titta på
Idag imorgon
Sol moln
Måne stjärna
Dag natt
Du gråter inte
Du ler inte
Du pratar inte
Du tystar inte
Det finns bara sorgen som gapar numera







Fri vers av riccardo baldelli
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-22 13:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att skriva om sorg är att skriva om känslor, det kan jag inte annat än gillande konstatera
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

riccardo baldelli