Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet, med mitt värde, minskar värdet på mina dikter. -förlåt, säger jag till mig själv.


pff, pengar.

Pengar,
en sådan oviktig sak,
påstår de,
ändå betyder de så mycket.

Pengar,
fyllda med ondska,
säger de,
ändå så vill de ha det.

Pengar,
allt har något värde,
bestämmer de,
ändå kan de inte sätta ett värde på lycka.

Men jag vet mitt värde;
igår var jag värd hundra kronor,
idag har det minskat till två.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 367 gånger
Publicerad 2008-11-22 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum