Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snedsteg

ibland
undrar
jag

varför jag tar
de besluten jag tar


det kan handla om ett steg

det kan handla om en sekund

men jag kan ändå ångra
jag kan ändå undra

även fast jag vet
att jag tog rätt steg

tror jag...




Övriga genrer av LillaL
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaL