Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kakholist och kan inte sluta

Motivationskrig i hjärna
är som små irriterande
kajor som skriker
runt om mig.
Frestelsen besöker mig
varje dag.

Dålig karaktär säger
förståndets advokat.
Men varför ska jag
erkänna det?

Hellre bunden
i kakburken
än torterad
av frestelsen.




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-23 13:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!!!Applåder!
2008-12-05

  ~Leonardo~
jooo..det är inte lätt när suget är stort..
2008-11-23

  Regular
tja summan av lasterna äro konstant säger de ju ;-)
får nog erkänna att efter att ha tittat på den bilden vart man själv frestad
2008-11-23

  Fokus
Har just ätit alldeles för många danska småkakor utan transfetter och pepparkakor doppade i kaffe utan skam i kroppen!
Underbara rader!
2008-11-23

  Michaela Dutius
Inte den farligaste lasten att vara bunden av
vackert peotat
2008-11-23

  dead_prez
Jga brukar uppmuntra min flickvän, när hon vill ha kakor och choklad, klart hon skall ha det.
2008-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Ja, hur var det nu Oscar Wilde sade...?
2008-11-23

    Maria Malm
Känner många kakholister. Speciellt två som jag bor tillsammans med. Tyvärr så även jag själv.
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP