Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastor


Han talade som en pastor
Eller präst
Han kallade mackkillen för
”Broder” och ”ta vara på sej”
samt en del andra, floskler
”hör av dej om de är nåt” m m
klädd i svart kostym med svart
polotröja till

Jag hamnade bredvid honom sen
När jag handlade
Och sa väl mest för att ha nåt att säga
”är du präst, pastor eller nåt”
”Fan sa han, det här jävla landet
Är bara skit, fy fan folk tror att
Det här är så jävla bra
Men har man vart ute i världen så ser man
Att inget funkar i det här helveteshålan
Eller hur”

Ja vad ska man säga
”kanske det”
Jag hade fullt sjå att inte skratta
Så märklig en del människor är
Rena… jokrarna…




Fri vers av LassO
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-24 00:17



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Ja när man har ögon och öron öppna kan man få uppleva det mesta.....det har du alldeles rätt i!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO