Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lycka

Utmattad kliver jag in i duschen
de senaste timmarna av fysisk aktivitet har tagit musten ur mig
men jag är euforisk, det är så gott, så skönt, så härligt och kul.

Det är en lycka att plocka de skrynkliga sedlarna ur fickan
och lägga undan öronpropparna.

Tänker tillbaka på kvällen med ett leende...
...att det var tvunget att gå ett helt år sen sist...
...tänk att flera av mina favoriter var där...
och allt gick bra och jag var kvar hela kvällen,
fast jag trodde jag inte skulle orka mer än till pausen.

Jag har just kommit hem från en underbar danskväll.




Fri vers av Susy Q
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-23 22:35



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Låter himla skoj! Livet i en dans. Titeln låter lite kluven i mina öron.
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q